Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu, amendat din nou de magistraţi

ro

18 Jun, 2016 00:00 1921 Marime text
Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), a fost amendat, ieri, de magistratul Luisa Emanuela Dragomir, din cadrul Tribunalului Bucureşti, cu suma de 2.000 de lei pentru că, din boxa acuzaţilor, ar fi ridicat tonul la adresa magistraţilor din complet.
 
Constantinescu a avut ieri termen la Tribunalul Bucureşti, unde este judecat alături de Adrian George Gâmbuţeanu, fostul director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa.
 
Nicuşor Daniel Constantinescu a mai fost amendat în prezenta cauză şi la termenul anterior, la începutul lunii iunie, cu suma de 4.000 de lei. Se pare că fostul preşedinte al CJC ar fi ţipat la judecător, spunându-i că a fost adus împotriva voinţei lui şi că starea de sănătate nu i-ar permite să facă vreo declaraţie. Pentru că ar fi ţipat, Constantinescu a fost amendat cu 1.000 de lei, după care judecătorul de şedinţă l-a amendat cu încă 3.000 de lei, pentru că ar fi refuzat să semneze actele conform cărora nu doreşte să fie audiat.
 
Tot ieri, Curtea de Apel Constanţa a judecat contestaţia lui formulată împotriva deciziei Iuliei Cezara Suciu, judecător al Tribunalului Constanţa, prin care a hotărât menţinerea sa sub control judiciar în dosarul fundaţiilor Fantasio şi Thalia. Până la închiderea ediţiei, nu s-a dat nicio soluţie în acest sens.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii