Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Afacerilor Interne Comisar șef Mădălina-Sorina Vlangăr, noul șef interimar al IPJ Constanța (VIDEO)

ro

28 Aug, 2023 19:37 6255 Marime text
Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu a anunțat astăzi într-o conferință de presă că șeful IPJ Constanța, chestorul Constantin Glugă și-a înaintat demisia din funcție. 

„Am luat act de acuzațiile din presă și se opune o resetare completă a structurilor din MAI. Voi începe resetarea din județul Constanța și o voi extinde în toată țara. Găsim în Constanța toate formele de criminalitate și cauzele cer și de precaritatea educației civice. Voi lua măsurile care urmează: Reorganizarea de sus până sus a IPJ Constanța. Întreaga structură organizatorică va fi regândită,. Desființez IPJ și îl vom regândi pentru a avea o șansă în lupta cu criminalitatea. Noua organigramă va fi adoptată în jurul datei de 15 octombrie, până atunci va fi conducere interimară.

Mădălina-Sorina Vlangăr, comisar–șef, în vârstă de 45 de ani, este noul sef interimar al IPJ Constanta. Aceasta este fost sef de brigadă de Combatere a Criminalității și a ocupat funcția de atașat de afaceri interne în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Noul IPJ Constanța va fi un proiect pilot care va fi model pentru celelalte IPJ-uri“ - a precizat ministrul Cătălin Predoiu. 

Potrivit site-ului Poliției Române, până de curând, comisar-șef de poliție Mădălina-Sorina VLANGĂR a fost împuternicită director la Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională. 

Conform unei prezentări a MAI, comisar-șef de poliție Mădălina-Sorina VLANGĂR este ofițer de carieră, posedă o experiență internațională solidă și numeroase distincții internaționale, obținute ca urmare a activității desfășurate. În perioada 2006-2008, a fost ofițer specialist la Centrul ONU de Operațiuni Comune din Dili (Timorul de Est), iar între 2010-2011, a fost consilier principal la Misiunea OSCE în Kosovo. Ulterior, în perioada 2011-2017, a deținut funcția de atașat de afaceri interne în Regatul Spaniei (consilier diplomatic I). A fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava și ofițer specialist în cadrul IGPR- Direcția Generală de Combatere a Criminalității Organizate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii