Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii români au sărbătorit Învierea Domnului în baza de instrucție din Bemowo Piskie, Polonia (GALERIE FOTO)

ro

17 Apr, 2023 14:04 1034 Marime text
Sursa foto: Facebook/Comandamentul Forțelor Întrunite/Gabriela Nohai, Gabriel CasapuMilitarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană “Iron Cheetahs” au sărbătorit Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului atât în baza de instrucție din Bemowo Piskie cât și la biserica ortodoxă din Orzysz. Alături de ei au fost Pr.mil. Florin Vătămanu de la Brigada 61 Vânători de Munte “General Virgil Bădulescu” și Pr.mil. Sorin Boiciuc de la Batalionul 17 Vânători de Munte “Dragoș Vodă” care au adus atmosfera Sfintei Sărbători în Polonia prin oficierea Slujbei de Înviere cât și celelalte slujbe specifice dinainte și după.

potrivit unui comunicat al Comandamentului Forțelor Întrunite, cu această ocazie militarii români au organizat o masă tradițională cu pască, ouă roșii și cozonac.
Deși sunt departe de casă, militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană “Iron Cheetahs” sunt cu gândul la cei dragi și vă urează tuturor Paște Fericit!

Detașamentul de Apărare Antiaeriană „Iron Cheetahs”, generat de Batalionul 348 Apărare Antiaeriană „Dobrogea” și coordonat de Comandamentul Forțelor Întrunite „General Ioan Emanoil Florescu”, se va instrui în comun, alături de aliații americani, britanici, croați și polonezi din cadrul Grupului de Luptă NATO din Polonia, în următoarele șase luni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii