Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:56 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mergeţi la meciul dintre Astra şi Viitorul Constanţa? Iată care sunt recomandările Jandarmeriei!

ro

09 Apr, 2016 00:00 881 Marime text

Măsurile de ordine publică şi siguranţă a spectatorilor care vor participa sâmbătă, 9 aprilie, la meciul disputat de Viitorul Constanţa şi Astra, programat pentru ora 20.30, vor fi asigurate de aproximativ 150 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa, cu sprijinul Poliţiei Ovidiu, al ISU „Dobrogea“ şi al firmei de pază. Accesul pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi se va face începând cu ora 19.

„Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente“, potrivit jandarmilor.
 
Sunt interzise consumarea băuturilor alcoolice în incinta stadionului, materialele pirotehnice care nu sunt permise de lege sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă. Afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă este de asemenea interzisă. Participanţii la eveniment trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive. Îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractate de organizator, ca şi accesul în stadion.
 
Emilia Cezara CREŢU este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice, Universitatea „Andrei Şaguna“ Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii