Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulţi tineri din Constanţa, prinşi cu droguri

ro

29 Sep, 2014 00:00 2722 Marime text
Jandarmii au surprins, în Constanţa, cinci tineri care aveau asupra lor jointuri şi cinci pacheţele de staniol care conţineau o substanţă vegetală de culoare verde.
Totul s-a întâmplat vineri, la ora 14.00, când un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice pe strada Izvor din municipiul Constanţa, a observat cinci persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). La vederea militarilor, tinerii au aruncat pe jos ţigaretele şi au mărit ritmul de mers, însă au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.
Asupra acestora, jandarmii au mai găsit în buzunarele de la pantaloni alte cinci pacheţele de staniol cu substanţă vegetală de culoare verde.
Tinerii, toţi din Constanţa, au declarat că-şi consumă substanţa uscată sub formă de ţigări etnobotanice.
Pliculeţele şi jointurile găsite asupra tinerilor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa în vederea continuării cercetărilor, informează reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS” Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii