Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

36.000 de euro, bani găsiți la percheziții Indivizi arestați pentru trafic de narcotice

ro

02 Jul, 2020 18:18 1793 Marime text


•    Doi suspecți au fost prinși în flagrant delict.

Cinci percheziții au fost efectuate de oamenii legii din Vaslui, ieri, la domiciliile unor persoane acuzate suspectate de trafic de narcotice. În urma perchezițiilor au fost ridicate 56 de grame de cannabis, 210 grame de substanță activă ce ar fi putut fi folosită pentru prepararea a aproximativ 3 kilograme de etnobotanice cu efect psihoactiv, 84.500 de lei, 36.000 de euro, precum și dispozitive electronice.
Doi indivizi au fost reținuți și urmează să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Iată datele oficiale puse la dispoziție de Poliția Română – DIICOT:

Ieri, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Vaslui, au efectuat 5 percheziții domiciliare într-un dosar de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni fără drept cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 La data de 1 iulie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui,au surprins în flagrant delict doi tineri bănuiți de trafic droguri de risc și efectuarea de operațiuni fără drept cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma acțiunii, polițiștii au ridicat 56 de grame de cannabis, 210 grame de substanță activă ce ar fi putut fi folosită pentru prepararea a aproximativ 3 kilograme de etnobotanice cu efect psihoactiv, 84.500 de lei, 36.000 de euro, precum și dispozitive electronice.

6 persoane au fost conduse la audieri, iar față de două dintre acestea a fost dispusă măsura reținerii, urmând ca astăzi, 2 iulie, aceștia să fie prezentați Tribunalului Iași.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, iar la activități au participat și jandarmi din Iași.

Sursa foto Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii