Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe persoane evacuate dintr-un bloc de locuințe după izbucnirea unui incendiu

ro

23 Apr, 2023 13:50 996 Marime text
Pompieri în misiune. Foto: Facebook/IGSUPompierii militari ai Detașamentului Vatra Dornei, județul Suceava au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ, la un incendiu izbucnit pe holul parterului unui bloc de locuințe, regim P+1, din municipiul Vatra Dornei.

Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor incendiul se manifesta la o ușă de intrare într-un apartament cu pericol de propagare la celalate apartamente.

„În urma evenimentului pompierii militari au evacut cinci persoane din interiorul blocului și alte cinci persoane s-au autoevacuat. O persoană de sex feminin în vârstă de 43 de ani, a fost monitorizată de către echipajul SAJ, aceasta suferind o intoxicație cu fum. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

În urma incendiului s-au degradat șase uși de intrare în apartamente, precum și planșeul și pereții din beton pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați.

Incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit produs la un cablu defect aflat în holul de la intrare în bloc“ - au mai precizat reprezentanții ISU Suceava.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii