Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE UPDATE. Fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, și fratele său, Alexandru, aduși sub escortă la înmormântarea mamei lor. Cine mai participă la funeralii (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

16 May, 2022 09:03 4861 Marime text
 





Fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, ar fi primit acordul pentru a putea participa la înmormântarea mamei sale.



















UPDATE: 1

Potrivit unor surse neoficiale și Alexandru Mazăre ar fi primit aprobarea pentru a participa la înmormântarea mamei sale. 



UPDATE: 2

La ora 13.00 vor ajunge la Casa Mortuara cei doi frați Mazăre. 

Roxana Mihalache și Ianina Petcu.

























UPDATE: 3. 





La casa mortuară au ajuns în această dimineață atât Roxana, soția lui Radu Mazăre cât și fosta iubită a edilului, Ianina Petcu, mama lui Răducu Mazăre. 



UPDATE 4.

Frații Mazăre vor sta la slujbă, la înmormântare și la masa de după, apoi se vor întoarce în detenție. Nu vor rămâne până a doua zi. 

Amândoi vor sosi cu aceiași dubă. 

UPDATE 5

Răducu Mazăre a ajuns și el la eveniment .

E o tragedie. Aveam o relație apropriată cu bunica mea. Suntem bărbați și mergem înainte! Nu avem ce face! spune cu durere Răducu Mazăre. 


UPDATE 6

Papari  a ajuns și el la eveniment.


UPDATE 7 

La eveniment ia parte și Adara Tramudana.

UPDATE 8

Cei doi frați Mazăre vor ajunge direct la Parohia Mamaia Sat. 


Amintim că, Gabriela Victoria Mazăre, mama fostului primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, va fi condusă astăzi pe ultimul drum. 

Radu și Alexandru au făcut cerere la penitenciarele unde sunt încarceraţi pentru a fi prezenţi la înmormântarea mamei lor.

În această dimineață așteaptă decizia comisiei care analizează solicitările lor pentru a afla dacă poti fi alături de mama lor pe ultimul drum. 

Trupul neînsuflețit al Gabrielei Mazăre, mama fostului primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, a fost depus sâmbătă, 14 mai la Casa Clares, lângă Cimitirul Central Constanța.

Astăzi, 15 mai, de la ora 13.30 va avea loc slujba la Casa Mortuară, iar la ora 14.00 se pleacă spre biserica Mamaia Sat, unde începe slujba la ora 15.00.

Înmormântarea va avea loc luni la Parohia Mamaia Sat, la ora 16.00. 




Reamintim că, Gabriela Victoria Mazăre s-a stins din viață vineri, 13 mai, la vârsta de 80 de ani. 

Ea a decedat la doar câteva zile după ce fiul său, Alexandru Mazăre a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii