Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Doi bărbați, conduși la spital pentru prelevarea de mostre biologice, după ce au fost prinși băuți la volan

ro

10 Feb, 2022 15:07 1407 Marime text


Polițiștii constănțeni au idenificat, în cursul zilei de 9 februarie, două persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul rutier. 

Astfel, în jurul orei 19.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constața au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism în municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, anunță joi, 10 februarie, Inspectoratul de Poliție (IPJ) Constanța.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Totodată, în jurul orei 22.45, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 63 de ani, care a condus un autoturism în comuna Corbu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit polițiștilor, acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, după ce aparatul etilotest a indicat o valoare de de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
 
În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală, mai precizează IPJ Constanța. 

Foto: unsplash
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii