Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tâlhării în plină stradă. Trei tineri au fost reținuți de polițiști, la Constanța

ro

10 Feb, 2022 14:30 1326 Marime text


Ca urmare a cercetărilor în patru dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale ai Poliției municipiului Medgidia, au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, bănuiți de comiterea faptelor, anunță joi, 10 februarie, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța. 
 
Astfel, în perioada 5-6 februarie, tinerii ar fi sustras, prin amenințare cu acte de violență, un telefon mobil, bani și două poșete cu bunuri persoanle, aparținând unor persoane care se aflau pe stradă, în municipiul Constanța.

Persoanele vătămate, doi minori și două femei, au vârste cuprinse între 13 și 72 de ani, mai precizează IPJ Constanța. 
 
În urma administrării probatoriului în cauză, miercuri, 9 februarie, trei dintre tineri au fost conduși la sediul poliției pentru audieri și au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Potrivit polițiștilor, astăzi, 10 februarie, aceștia urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sursa foto: IPJ Bistrița Năsăud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii