Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorul Deliorga, la un pas de transfer Ce a mai decis CSM pentru instanţele din Constanţa

ro

06 Sep, 2012 01:00 1970 Marime text
CSM_-_Cristian_Deliorga_01.jpgMinisterul Justiţiei solicită CSM acordarea avizului conform pentru modificarea statului de funcţii şi de personal al Tribunalului Constanţa şi al Judecătoriei Mangalia

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât acordarea avizului conform pentru modificarea statelor de funcţii şi de personal ale Judecătoriei Măcin şi Curţii de Apel Constanţa.

Astfel, s-a decis transferul unui post vacant de execuţie de judecător din statul de funcţii şi de personal al Judecătoriei Măcin, în statul de funcţii şi de personal al Curţii de Apel Constanţa, în vederea punerii în executare a deciziei nr. 3212/26.06.2012 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie - Secţia de contencios administrativ şi fiscal. De asemenea, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât sesizarea Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii în vederea dispunerii transferului judecătorului Cristian Deliorga, începând cu data emiterii ordinului ministrului Justiţiei de modificare a statelor de funcţii şi de personal ale Judecătoriei Măcin şi Curţii de Apel Constanţa.

 CSM_-_Cristian_Deliorga_02.jpg

În altă ordine de idei, de menţionat că prin intermediul notei Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 21323/1154/2012, Ministerul Justiţiei solicită CSM acordarea avizului conform pentru modificarea statului de funcţii şi de personal al Tribunalului Constanţa şi al Judecătoriei Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii