Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Audieri în Dosarul 2 Mai Imaginile tragediei, în cuvinte - Mama lui Sebi - „Viața noastră ca familie s-a terminat. Cimitirul a devenit o a doua noastră casă”

ro

09 May, 2024 13:03 583 Marime text
Foto ilustrativă

Mama lui Sebi, Mihaela Olariu, a oferit declarații în instanță, astăzi, în cadrul ultimului termen de judecată în Dosarul 2 Mai:

Noi nu mai avem viață! Nu mai suntem o familie. Eram o familie unită. Acum iau pastile de somn. Totul e robotizat.  Mergem la muncă pentru ca trebuie să mergem de muncă.  Dorm cu fiica mea de mână.  Merg la Sebi în cameră în fiecare zi și îi spun noapte bună. Eu spun că Sebi a plecat. Nu că ar fi decedat. Și că se va întoarce.  Viața noastră ca familie s-a terminat.  Cimitirul a devenit o a doua noastră casă.  Mergem de 3 ori pe zi la cimitir.  Nu spunem că mergem la cimitir, spunem că mergem la Sebi. Am aflat despre accident de la soțul meu, care m-a sunat că a fost sunat de o doamnă de la pompe funebre, din Mangalia, și care i-a spus că Sebi a decedat în urma unui accident rutier. Prima dată nu am crezut. Am încercat să iau legătura cu Sebi și cu prietenii lui. Vorbisem cu el cu o seară înainte,  mi-a spus că merge la ziua unui amic, Vlad. Mă apucasem să învăț limba engleză pentru el. Fără el nu am avut sărbători ca de obicei.  Fiica mea este tot timpul tristă.  Nu mai doarme în camera ei, doarme cu mine. Soțul meu este mai mereu la cimitir.  După accident au fost organizate diverse evenimente,  în memoria lui Sebi. Vrem să facem dreptate pentru Sebi. Și pentru a evita ca și alte familii sa treacă prin ce am trecut noi”.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Citește și:
Judecătoria Mangalia Victimele accidentului din 2 Mai fac declarații cutremurătoare - „Am coșmaruri noaptea. I-am văzut pe cei doi decedați”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii