Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

,,Fericirea noastră nu mai există” Tatăl lui Sebi, băiatul ucis în accidentul de la 2 Mai de către Vlad Pascu, face mărturii cutremurătoare (VIDEO)

ro

13 Apr, 2024 16:30 1202 Marime text

Tatăl lui Sebi Olariu, tânărul care a fost ucis de Vlad Pascu în terifiantul accident de la 2 Mai, a fost invitat în podcastul ”Fain și Simplu”, moderat de Mihai Morar. Cu durere în suflet, acesta a vorbit despre momentul în care a aflat că fiul său s-a stins din viață.

,,Fericirea noastră nu mai există.” Acestea sunt cuvintele lui Valentin Olariu, tatăl studentului ucis în accidentul provocat în august 2023, de Vlad Pascu, tânărul de 19 ani, la 2 Mai, în județul Constanța.

“Era o doamnă la pompe funebre, mi-a spus: ‘Dl. Olariu, sunt din 2 mai, am să vă dau o veste. Băiatul dumneavoastră a murit într-un accident. Credeam că v-au sunat cei de la poliție, noi suntem de la pompe funebre. Noi l-am ridicat pe băiatul dumneavoastră de pe șosea și ne datorați 5 milioane’. (…) A început procesul, doamna judecător ne-a făcut prezența și imediat după ce ne-a făcut prezența, ne-a întrebat dacă Andrei Sebastian Olariu este în sală. Toată lumea a rămas înmărmurită. A întrebat de băiatul meu dacă era în sală și îi voia buletinul. Ea îl voia pe domnul Sebastian Olariu să fie în sală”, a punctat cu durere în suflet, tatăl lui Sebi Olariu.

Sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 19:00, apropiații victimelor de la 2 Mai organizează în Piața Victoriei din București un manifest prin care cer dreptate pentru cei doi tineri uciși cu mașina de Vlad Pascu.


„Vreau ca cineva să poată să facă dreptate”

„A început procesul, doamna judecător ne-a făcut prezența și imediat după ce ne-a făcut prezența, ne-a întrebat dacă Andrei Sebastian Olariu este în sală. Toată lumea a rămas înmărmurită. A întrebat de băiatul meu dacă era în sală și îi voia buletinul. Ea îl voia pe domnul Sebastian Olariu să fie în sală.

M-am întors, mi-au dat lacrimile instant, cei de la presă mi-au spus să mă calmez. Cred că a fost făcută cu un scop, ca să facă o nefăcută în sală, așa, să se prelungească un pic procesul”, a mai spus tatăl lui Sebi. 



Citește și:

Vlad Matei Pascu cere Tribunalului Constanța să fie pus în libertate!


Vlad Matei Pascu, acuzat de producerea tragediei de la 2 Mai – „În momentul de față aș da orice să dau timpul înapoi, să fac lucrurile diferit!“

UPDATE
Un nou termen la Judecătoria Mangalia în dosarul tragediei de la 2 Mai! Cererea de schimbare a încadrării juridice, respinsă de instanță (GALERIE FOTO+VIDEO)



Podcastul integral poate fi urmărit în video de mai jos: 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii