Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jaf la casa de amanet Concret Finance. Judecătorii au dictat aproape 20 de ani de carceră

ro

04 Jul, 2016 00:00 2300 Marime text


21 aprilie 2014 - casa de amanet Concret Finance (din zona Galeriilor Soveja) a fost jefuită. Trei bărbaţi au sustras atunci aproape două kilograme de aur şi bani.
 
În acest weekend, toţi cei trei autori au ajuns la puşcărie. Unul dintre ei a primit aproape zece ani de închisoare, în timp ce altul s-a ales cu aproape şase ani. Cel de-al treilea individ a fost condamnat la trei ani de temniţă.
 
Casa de amanet Concret îi aparține lui Walter Kaunz.
 
În luna ianuarie 2013, militarii constănţeni au fost alertaţi că, la intersecţia străzii Bucureşti cu aleea Violetelor, o bombă ar fi amplasată la o maşină, parcată lângă Piaţa Obor. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi. Bomba ar fi fost amplasată la un automobil BMW X5. Geniştii au verificat automobilul cu un robot specializat. Maşina îi aparţinea lui Walter Kaunz. Acesta a găsit pe parbriz un bilet pe care scria „Nu urca, sună-mă“ şi un număr de telefon, care aparţinea vecinei. Femeia i-a spus că două persoane ar fi montat ceva pe maşină. Ulterior verificărilor, geniştii nu au descoperit nimic suspect.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii