Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Teleorman O femeie a ajuns la spital după ce a căzut de la etajul unui bloc din Alexandria

ro

10 Aug, 2023 15:17 826 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • În ziua de 10 august 2023, ora 08.41, Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență (SNUAU) 112 cu privire la faptul că o persoană s-a aruncat de la etajul unui bloc pe strada Dunării, din Alexandria.
 
În ziua de 10 august 2023, ora 08.41, Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență (SNUAU) 112 cu privire la faptul că o persoană s-a aruncat de la etajul unui bloc pe strada Dunării, din Alexandria, transmite Poliţia Teleorman.
 
La fața locului, s-au deplasat polițiștii Poliției Municipiului Alexandria. În fața unui bloc, a fost găsită o femeie, de 31 de ani, din Municipiul Alexandria, care era cazută pe asfalt şi i se acordau îngrijiri medicale.
 
Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că aceasta s-a aflat, în noaptea de 9 spre 10 august, în apartamentul unui bărbat, în vârstă de 26 de ani, împreună cu acesta.
 
S-a pătruns în locația menționată prin forțarea uşii de acces, a fost depistat bărbatul, fiind condus la sediul Poliției, pentru cercetări.
 
Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
 
În prezent, se efectuează cercetarea la fața locului, fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Iași: Trei persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier în localitatea Cotnari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii