Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Voinescu, şeful Frontierei de la Agigea, achitat! Procurorii, nemulţumiţi

ro

24 Dec, 2016 13:53 2567 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au atacat decizia prin intermediul căreia Ionuţ Voinescu, ofiţer de poliţie în cadrul Gărzii de Coastă, şeful Punctului de Trecere a Frontierei Constanţa Sud (Agigea), suspectat de abuz în serviciu, dar şi de participaţie improprie la fals intelectual, a fost achitat.

Soluţia a fost dată de Marius Nastasia, judecător al Judecătoria Constanţa.

După contestaţia procurorilor, dosarul cauzei va merge la Curtea de Apel Constanţa, unde va fi luată o decizie definitivă.

Potrivit unor surse, cercetările în acest dosar au pornit după ce în Portul Constanţa a sosit un vapor din Georgia, iar Ionuţ Voinescu s-ar fi aflat în concediu. Pe vas se aflau doi cetăţeni georgieni, care au fost duşi la Spitalul Clinic Judeţean pentru efectuarea unor analize de specialitate. Transferul la unitatea sanitară s-a făcut, spun sursele noastre, fără ca poliţiştii să elibereze vize speciale pentru urgenţe medicale. Cei doi georgieni au reuşit să părăsească spitalul, fiind prinşi ulterior. Din câte se pare, la puţin timp după ce au fugit din spital, poliţiştii ar fi emis cele două vize anterior menţionate, aspect care ar fi atras atenţia procurorilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii