Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:22 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înjunghiat de socru Cum a fost posibil scandalul din curtea Spitalului Medgidia

ro

21 Mar, 2013 00:00 590 Marime text
La data de 19 martie, ora 19.49, poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi de către un asistent medical, în cadrul U.P.U. din cadrul Spitalului Medgidia, cu privire la faptul că în cadrul U.P.U. Medgidia s-a prezentat S. Ion, din localitatea Cuza Vodă, care prezenta o plagă înţepată.
Echipa operativă deplasată la faţa locului, în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate a constatat faptul că între doi bărbaţi, s-a iscat un conflict spontan, în curtea Spitalului Medgidia, datorită unor neînţelegeri familiale.
Din primele investigaţii poliţiştii au constatat faptul că o tânără, pe fondul neînţelegerilor avute cu prietenul ei, a încercat să se sinucidă, motiv pentru care a fost transportată la spital, pentru investigaţii medicale de specialitate. Acest eveniment a dus la conflictul care a avut loc între tatăl şi prietenul tinerei, cel din urmă înţepându-l pe acesta în zona abdomenului.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru depistarea agresorului, iar în funcţie de starea de sănătate a victimei se va face încadrarea corespunzătoare juridică a faptei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii