Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident la Ziua Marinei, celebrată în Portul Militar din Constanța. Un soldat a avut nevoie de îngrijiri medicale (VIDEO)

ro

15 Aug, 2020 10:45 12344 Marime text
  • Ziua Marinei Române este sărbătorită în fiecare an, la 15 august, odată cu sărbătoarea creştină a Adormirii Maicii Domnului, ocrotitoarea marinarilor de pretutindeni.
Tradiţia sărbătoririi Marinei Române la 15 august, odată cu sărbătoarea Sfintei Maria - Praznicul Adormirii Maicii Domnului, a fost reluată după 1990. Ziua Marinei Române a fost instituită prin Legea nr. 382 din 28 septembrie 2004, iar în anul 2009 această zi a fost declarată sărbătoare naţională.

În aceste momente, are loc în Portul Militar din Constanţa sărbătorirea Zilei Marinei Române. La eveniment este prezent și Klaus Iohannis, președintele României. 

Unui soldat care participa la ceremoniile de Ziua Marinei de la Constanţa i s-a făcut rău. A avut nevoie de intervenția cadrelor medicale, pentru a-i oferi îngrijiri medicale. 

Citește și: LIVE VIDEO & TEXT Ziua Marinei Române. Preşedintele şi premierul, prezenţi în Portul Militar din Constanţa (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii