Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu în județul Argeș! Un bărbat de 73 de ani găsit decedat în locuința cuprinsă de flăcări

ro

22 Nov, 2023 19:53 944 Marime text
Foto: ISU ArgeșÎn seara zilei de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la un incendiu ce se manifesta la un imobil din comuna Pietroșani.

Potrivit IPJ Argeș, la fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești, pentru sprijinirea intervenției pompierilor, în vederea stingerii incendiului ce se manifesta la nivelul acoperișului.

„Din imobilul în cauză au fost evacuate două persoane, respectiv un bărbat de 73 de ani, și o femeie de 68 de ani. 

Din păcate, bărbatul de 73 de ani a fost declarat decedat. Femeia a fost transportată la o unitate de medicală pentru acordarea de îngrijiri.

Cercetările vor fi preluate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, în cauză urmând să fie înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și ucidere din culpă, sub supravegherea unității de Parchet competente“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș.


Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei.

Citește și: 

Autoturism în flăcări pe bulevardul 1 Mai din Constanța! Intervin pompierii (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii