Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie și fiul său de 8 ani, răniți în incendiul ce le-a cuprins apartamentul. Polițiștii au întocmit dosar penal

ro

27 Dec, 2023 14:21 917 Marime text
Pompieri. Foto: facebook/IGSUÎn cursul nopții trecute, în jurul orei 03:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, într-un apartament, situat la etajul 3 al unui imobil din orașul Topoloveni, ar fi izbucnit un incendiu.

Potrivit IPJ Argeș, la fața locului s-au deplasat grupa operativă și polițiști de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, precum și pompieri, care au localizat și stins incendiul.

„Polițiștii au asigurat măsurile de ordine publică și au sprijinit evacuarea persoanelor din blocul unde era situat apartamentul afectat de incendiu.

În apartamentul în cauză, au fost identificate două persoane: în unul din dormitoare o femeie în vârstă de 35 ani, în stare de inconștiență, dar cu semne vitale și fiul acesteia, în vârstă de 8 ani, care se afla pe balcon, conștient“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Argeș.


 Ambele persoane au fost preluate de către echipajele medicale și transportate la spital.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere. Totodată, se efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință“ - au mai menționat anchetatorii.

Citește și: 

Incendiu cu final tragic la o casă din Iași
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii