Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat imobilizat la pat, decedat într-un incendiu ce a cuprins o locuință din județul Argeș

ro

23 Dec, 2023 17:35 866 Marime text
Foto: ISU ArgeșPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Argeș au fost solicitați să intervină în această după amiază la un incendiu izbucnit la o casă din comuna Stâlpeni.

La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Incendiul s-a manifestat la întreaga locuință cu suprafața de aproximativ 60 mp. 

„Aceasta avea în componența zidăriei material lemnos, iar tavanele întregii case s-au prăbușit în interior.

Pe timpul căutărilor pe sub dărâmături, din păcate, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane de sex masculin“ - au mai precizat reprezentanții ISU Argeș.

Potrivit IPJ Argeș, în seara zilei de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la un incendiu care s-a produs la o locuință din comuna Stâlpeni.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, care au luat primele măsuri, pentru sprijinirea intervenției pompierilor argeșeni, în vederea stingerii incendiului.

După stingere, un bărbat de 59 de ani, din aceeași localitate, locatar al imobilului (cu probleme medicale – imobilizat la pat) a fost găsit decedat.

În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, cercetările fiind preluate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, urmând ca pentru stabilirea cauzelor decesului să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale.

Citește și: 

Incendiu izbucnit la o casă de locuit din Harghita!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii