Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă doi dintre scandalagiii din Medgidia au fost arestaţi

ro

29 Oct, 2012 01:00 2251 Marime text
Scandal_Medgidia.jpgVineri, poliţiştii din Medgidia l-au identificat pe Bairam I. (41 ani), pe numele căruia fusese eliberat mandat de arestare preventivă, iar după confirmarea mandatului de către magistraţi acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa.

În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii l-au prezentat pe Chemal M. (46 ani) Judecătoriei Medgidia, magistraţii luând faţă de acesta măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

În aceeaşi cauză, poliţiştii l-au identificat pe Chemal Ş. (21 ani), persoană care se sustrăgea urmăririi penale, după audieri acesta fiind prezentat Judecătoriei Medgidia care a dispus arestarea acestuia pe o perioadă de 10 zile.

Acţiunile poliţiştilor au legătură cu scandalul produs între două grupuri de persoane în urmă cu aproape o săptămână, la ora 17.48, în Medgidia.

Pentru aplanarea conflictului, poliţiştii au folosit, marţi, armamentul din dotare, fiind executate nouă focuri de armă în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană.

Pe parcursul verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că între cei în cauză, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict spontan, combatanţii lovindu-se reciproc cu pietre şi obiecte contondente.

Şapte dinte persoanele implicate în altercaţie au fost conduse la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări, faţă de acestea luându-se măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, instanţa de judecată luând faţă de şase dintre acestea măsura arestării preventive pe o perioadă de 10 zile.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii