Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini din trafic Razie în stațiunea Mamaia! Un cetățean din Ucraina, prins băut la volan (FOTO+VIDEO)

ro

08 Jul, 2023 09:11 2243 Marime text
A fost razie aseară în stațiunea Mamaia! 

Așa cum era de așteptat, au fost constatate și nereguli. Polițiștii au vizat prin intermediul acțiunii creșterea gradului de siguranță rutieră. 

Prin șoferii cu nereguli, s-a numărat și un cetățean din Ucraina, depistat băut la volan, cu o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Dar, și un alt șofer,  afost depistat drogat la volan. Acesta consumase cannabis. 

Polițiștii rutieri desfășoară o acțiune pentru creștere a gradului de siguranță rutieră, pentru testarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Vor fi avute în vedere orice alte abateri de la regimul circualției rutiere care urmează a fi sancționate., au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

Mai multe imagini de la razie, în secțiunea Galerie foto a materialului. 

Citește și: Razie la Constanța! Vizate cartierul Henri Coandă și Satul de Vacanță (FOTO)



Oficial de la IPJ Constanța

La data de 7 spre 8 iulie a.c., polițiști din cadrul Direcției Rutiere și Serviciului Independent Rutier pentru Misiuni Speciale din Poliția Română, precum și polițiști din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor de circulație, prin depistarea șoferilor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Acțiunea s-a desfășurat în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia, în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, la aceasta participând și polițiști din cadrul structurilor de prevenire a criminalității și specialiști ai Agenției Naționale Antidrog.

Aceștia le-au oferit conducătorilor auto sfaturi preventive în ceea ce privește conducerea sub influența băuturilor alcoolice, a drogurilor sau a altor substanțe interzise.

De asemenea, la acțiune au luat parte câini antrenați pentru depistarea drogurilor, de la Centrul Chinologic Sibiu.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 14.000 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 7 permise de conducere, dintre care 5 pentru conducere sub influența alcoolului și 2 pentru conducere agresivă.

În plus, au fost constatate 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere.


Exemple:

La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.



La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală. 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii