Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier grav în judeţul Constanţa. Două mașini scumpe s-au făcut praf. O victimă în stare gravă (galerie foto+video)

ro

24 Apr, 2019 06:39 14420 Marime text
Un grav accident de circulaţie a avut loc, în această dimineaţă, la Mircea Vodă-Gară, în judeţul Constanţa.
 
Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, spune că este vorba despre două victime, una în stare foarte gravă, fiind în stare de inconştienţă.

Subinspectorul Andreea Munteanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, a declarat că în evenimentul rutier sunt implicate două autoturisme.

Este vorba despre un Mercedes și un Hyundai, ambele înmatriculate în județul Constanța. 

Conform SAJ Constanța, în accident a fost rănit un tânăr care a fost preluat de un echipaj SMURD C în comă, traumatism cranio cerebral și intubat pentru a fi transportat la spital.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, în data de 24.04.2019, ora 06:22, un barbat de 34 de ani a condus un autoturism  pe DN 22C, dinspre Cernavodă către Medgidia şi ajungând în zona Km14, intr-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei şi a patruns pe contrasens, unde  a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un barbat de 52 de ani, care circula regulamentar din sens opus.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a primului conducător auto.

Sursa foto+video: ZIUA de Constanța



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii