Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei trei tineri, decedaţi în cumplitul accident de la ieşire din Cuza Vodă erau din Satu Nou şi Mircea Vodă, judeţul Constanţa (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

08 Jan, 2023 12:27 29990 Marime text
Foto: ZIUA de Constanţa şi facebookTrei tineri au murit noaptea trecută într-un cumplit accident ce a avut loc pe drumul dintre localităţile Cuza Vodă şi Mihail Kogălniceanu din judeţul Constnaţa. 

Doi dintre tineri sunt Lungu Ionuţ și Vechiu Vasile - din Satul Nou, iar cel de-al treilea, Marius Mirciu este din Mircea Vodă. 

Primarul comunei Mircea Vodă, George Ionaşcu, a declarat pentru ZIUA de Constnaţa că va sprijini familiile. 

Pe Facebook cunoscuţii au început să posteze mesaje de condoleanţe.

Oficial de la IPJ Constanţa

Astăzi, în jurul orei 7.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 222, între localitățile Mihai Kogălniceanu și Cuza Vodă. 

Potrivit IPJ Constanţa, deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre localitatea Cuza Vodă, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă și a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat, într-un canal de irigație dezafectat. 

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto, precum și a 2 pasageri, de 32, respectiv 43. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii