Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă 83 kilograme de pește provenit din braconaj și 481 metri de plase descoperite de polițiștii de frontieră la Tulcea

ro

04 Nov, 2023 11:08 814 Marime text
Sursă foto: Garda de Coastă
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit și ridicat 481 de metri de plase tip setcă și 83 kg de pește, diferite specii.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit și ridicat 481 de metri de plase tip setcă și 83 kg de pește, diferite specii, transmite un comunicat din partea Gărzii de Coastă.
 
În ziua de 3 noiembrie 2023, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia au efectuat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, ocazie cu care au descoperit în zona lacului Babina, o înșiruire de plase cu captură de pește în ele.
 
Aceștia au procedat la recuperarea plaselor din apă, stabilind faptul ca acestea sunt tip setcă și au o lungime totală de 481 metri, având o captură de pește de 83 kg, diferite specii.
 
Peștele, în cantitate totală de 83 kilograme a fost predat unei societăți comerciale de profil, iar plasele au fost ridicate în vederea confiscării.
 
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea, desfășoară activități specifice pentru identificarea autorilor și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni la regimul braconajului piscicol, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Știri Constanța: Cetățean român depistat de polițiștii de frontieră la ieșirea din țară conducând un autoturism având dreptul de a conduce suspendat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii