Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Cetățean român depistat de polițiștii de frontieră la ieșirea din țară conducând un autoturism având dreptul de a conduce suspendat

ro

04 Nov, 2023 10:51 735 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au depistat, la ieșirea din țară, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, un cetățean român care conducea un autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au depistat, la ieșirea din țară, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, un cetățean român care conducea un autovehicul având dreptul de a conduce suspendat, transmite un comunicat din partea Gărzii de Coastă.

În data de 3 noiembrie 2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere Frontierei Vama Veche au oprit pentru control, pe sensul de ieșire din țară, un autoturism condus de către o persoană în vârstă de 35 de ani.

În urma verificărilor specifice efectuate de către polițiștii de frontieră, a rezultat faptul că persoana în cauză are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.
În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu permisul de conducere suspendat, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Constanța: Articole vestimentare și încălțăminte susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 60.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii