Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul administrator public al judeţului Constanţa, Mirela Matichescu, noul manager al OMD Mamaia Nord

ro

21 Dec, 2023 19:21 1985 Marime text
Noul manager al Organizației de Management al Destinației Mamaia-Nord este Mirela Matichescu, fostul administrator public al județului Constanța. 

De asemenea, președintele OMD Mamaia Nord este Bogdan Boașcă. 

Reamintim că, avizul de înființare al OMD Stațiunea Mamaia Nord a fost înmânat pe 14 august a.c. autorităților locale din Năvodari de către Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan-Radu Oprea.

Din OMD Mamaia Nord are ca membri fondatori potrivit actului constitutiv aprobat de Consiliul Local Năvodari în 2021, Primăria Năvodari, Organizația Patronală Mamaia Nord și Holiday Beach SRL.

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Nord” este persoană juridică, organizată în baza Ordonanței Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, cu modificările și completările ulterioare, prin parteneriat public-privat, care realizează politica de dezvoltare turistică a destinației, inclusiv politica de marketing a destinației, în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Modificări importante în societatea Mirelei Matichescu, fost administrator public al judeţului Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii