Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Camelia Grecu, şefa procurorilor din Dobrogea, noul şef din DNA - Structura Centrală

ro

11 Jun, 2016 00:00 6105 Marime text
Elena Camelia Grecu, actualul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, pleacă la Direcţia Naţională Anticorupţie - Structura Centrală. Potrivit surselor noastre, şefa procurorilor din Dobrogea va fi delegată procuror şef birou în DNA, în perioada 15 iunie - 15 decembrie.
 
Amintim că, începând cu data de 15 iulie 2010, prin Ordinul nr. 1390 din 21.07.2010 al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Elena Camelia Grecu a fost numită procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, pe o durată de trei ani.
 
Aceasta a promovat în funcţie în urma examenului susţinut în perioada aprilie - iulie 2010, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. Pe data de 27 iunie 2013, Secţia pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa a magistratului Elena Camelia Grecu. Mandatul este valabil trei ani, începând cu data de 15 iunie 2013.
 
Potrivit declaraţiei de avere, actualul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa deţine un teren, o casă în Eforie Nord şi un autoturism Toyota.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii