Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:26 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eşti român? Ai luat Bac-ul? ​Direcţia Naţională Anticorupţie te poate angaja

ro

26 Sep, 2015 00:00 1969 Marime text
Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, ieri, organizarea unui concurs pentru ocuparea postului vacant de agent procedural (personal conex), nivel central. Evenimentul va avea loc la data de 20 octombrie, ora 10.00, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie din Bucureşti.

Concursul constă în: 

1) susţinerea unei probe practice eliminatorii - verificarea cunoştinţelor de operare pe calculator;
2) susţinerea unei probe teoretice din tematica anunţată.
 
Pentru a fi declaraţi admişi la proba practică eliminatorie, candidaţii trebuie să obţină cel puţin nota 7.00, iar pentru a fi declaraţi admişi la concurs, candidaţii trebuie să obţină cel puţin media generală 7.00, dar nu mai puţin de nota 5.00 la proba scrisă pentru verificarea cunoştinţelor teoretice.
 
Pentru a se înscrie la concurs, candidaţii trebuie să aibă cetăţenia română, să aibă domiciliul în România şi capacitate deplină de exerciţiu. Mai mult decât atât, viitorii candidaţi nu trebuie să aibă antecedente penale, cazier fiscal şi trebuie să se bucure de o bună reputaţie şi să cunoască limba română. DNA mai vrea ca noul agent procedural să fie apt din punct de vedere medical pentru exercitarea funcţiei şi să aibă studii medii (Bacalaureat).
 
Dosarele de concurs se depun la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie din Bucureşti, până cel târziu la data de 8 octombrie, ora 16.00.
 
Dosarul de înscriere va cuprinde: cererea de înscriere, cartea de identitate, în copie, certificatul de naştere şi, după caz, certificatul de căsătorie, în copie, diploma de Bacalaureat, în copie, certificatul de cazier judiciar, în original, certificatul de cazier fiscal, în original, curriculum vitae, adeverinţă medicală din care să rezulte că este apt pentru exercitarea profesiei, în original, carnet de muncă (copie) sau adeverinţă privind vechimea în muncă, dacă este cazul, recomandare privind profilul profesional şi moral şi chitanţa de achitare a taxei de înscriere la concurs (150 de lei).

Ti-a placut articolul?

Comentarii