Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

El Comandante Che, dator la Tomis Marina Management SA

ro

01 May, 2015 00:00 3156 Marime text
Pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat, pe 29 aprilie, dosarul cu numărul 2941/118/2015, la secția civilă, având ca materie drept maritim și fluvial și ca obiect sechestru navă.

Creditorul în acest dosar este Tomis Marina Management SA, iar debitorul este El Comandante Che SRL.
Pe 29 aprilie, magistrații au decis să mai dea un termen pentru data de 6 mai pentru ca reclamanta să depună înscrisuri suplimentare în susținerea cererii de „reținere navă”.

Tomis Marina Management SA

Societatea a fost înființată în anul 2007 și se ocupă de „activităţi de servicii anexe transportului pe apă”. Asociați în firmă sunt persoanele juridice SC Euromarina SA, cu sediul social în Constanța, ce are un aport la capital de 7.300.000 de lei, și SC Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, cu un aport la capital de 2.000 de lei. Ambii asociați au câte o cotă de participare la beneficii și pierderi de câte 50%. Administratorul societății este Seref Surmen.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la sfârșitul anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 2.056.296 de lei, un profit 0 și nouă salariați.

Sisteme Internaţionale de Afaceri SA are rolul de antreprenor general al lucrărilor şi administrator al Portului Tomis. Acţionariatul Tomis Marina Management s-a schimbat continuu. Într-o Adunare Generală a Acţionarilor (AGA) din TMM, s-a decis ca firma turcilor Hasan Malik Kececioglu şi Mustafa Nihat Demirel, SC Euromarina SA, să se implice în afacere, dar numai după mărirea capitalului societăţii cu 7.300.000 de lei. Adică o sumă care să acopere redevenţa pe care Sisteme Internaţionale de Afaceri o plăteşte la CN APMC pentru toţi cei 25 de ani de concesiune. Aşadar, în AGA din 15 februarie 2008, Sisteme Internaţionale de Afaceri, reprezentată de Alina Ionescu, soția lui Valentin Ionescu, alături de SC Euromarina SA, prin Hasan Malik Kececioglu şi Mustafa Nihat Demirel, s-au înţeles asupra cooptării societăţii turcilor în afacere.

În acest mod, gruparea Mazăre-Constantinescu-Strutinsky a reusit să pună mâna pe cea mai atractivă zonă a oraşului Constanţa fără investiții majore. Mai mult, pe cheiul Portului Tomis s-au amplasat nişte construcţii provizorii care au fost transformate în cafenele şi restaurante, închiriate de Tomis Marina Management cu sume cuprinse între 8.000 de euro, în primul an de funcţionare, şi 24.000 de euro, în cel de-al cincilea an. La profitul societății se poate adăuga și chiria ambarcaţiunilor de agrement care sunt staţionate în portul de agrement. În schimb, Sisteme Internaţionale de Afaceri, prin Tomis Marina Management, plăteşte puţin peste 5.000 de euro pe lună la CN APMC. Ca să asigure tot confortul chiriaşului, CN APMC a demarat, anul trecut, şi construirea unui dig de apărare de câteva milioane de lei, investiţie care poate fi amortizată în zeci de ani de compania de stat.

Citește PORTUL TOMIS, AFACEREA GRUPĂRII MAZĂRE-CONSTANTINESCU-STRUTINSKY (DOCUMENTE)​
 

Despre El Comandante Che SRL

Societatea are sediul social în Bucureşti, sectorul 4, pe strada Reşiţa, şi a fost înfiinţată în anul 2012. Obiectul de activitate al societăţii este „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor”.
 
Asociaţi în firmă sunt Sorin Sandulache, născut în anul 1980, în municipiul Olteniţa, judeţul Călăraşi, şi Daniel-Gregory Emanoil, născut în 1975, în municipiul Ploieşti, judeţul Prahova. În Constanţa, clubul El Comandante este amplasat în Piaţa Ovidiu, la subsolul Casei Cik Damadian, lângă Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie.
 
Daniel-Gregory Emanoil are calitatea de asociat şi în următoarele societăţi: Blubbles Club SRL (sediu expirat), Cuba Entertainment SRL, Davy Management & Consulting SRL (sediu expirat), Dem Duble Dan SRL, El Dictator Servicii SRL, Ema Hardy 08 Com SRL (sediu expirat, mandat administratori expirat), EmHardy Trading SRL(sediu expirat, mandat administratori expirat), Ged Capital Management SRL, Grande Che Comandante SRL, Green Fusion SRL (sub incidenţa Legii nr. 85/2006, faliment), Hardy Import Export & Servicii SRL (funcţiune, sub incidenţa Legii nr. 85/2006, faliment, sediu expirat), Junior El Comandante SRL, La Historia Resort SRL şi Linea In SRL (radiată).
 
Potrivit vrajitorul.eu, firma a înregistrat la finele anului 2013 o cifră de afaceri de 499.392 de lei, un profit 0 și cinci salariați.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii