Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două minore, date în urmărire de poliţiştii constănţeni

ro

04 Aug, 2015 00:00 2133 Marime text
Poliţiştii constănţeni au dat în urmărire două adolescente din judeţul Constanţa, care au plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu au mai revenit până în prezent.
 
Poliţiştii din Medigida au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei Amet Sevigean, în vârstă de 17 ani, din localitate. Aceasta a fost văzută ultima dată pe raza municipiului Constanţa la data de 28 iulie. Amet Sevigean are o înălţime de 1,50 m, o greutate 50-55 kg, păr negru, lung, fără semne particulare. La data plecării, purta pantaloni negri, tricou de culoare verde şi papuci din material plastic alb cu maro.
 
Poliţiştii din Albeşti au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei Ionela Georgiana Slătineanu, în vârstă de 14 ani. Potrivit oamenilor legii, la data de 2 august, în jurul orei 17.00, adolescenta a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Ionela Georgiana Slătineanu are 1,60 m, constituţie astenică, faţă rotundă, ochi căprui, ten alb, păr negru, lung până la nivelul umerilor, iar ca semn particular prezintă o aluniţă pe partea dreaptă a gâtului. La data plecării, purta pantaloni scurţi tip blue-jeans, albaştri, tricou galben cu imprimeuri florale şi papuci galbeni.
 
Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu cele două minore dispărute sunt rugaţi să contacteze Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, la telefon 0241.611.364, interior 20005.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii