Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:13 27 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Două incendii în această noapte. Unul în Constanța, altul în Mamaia, la un minut între ele. Ambele din neglijență sau cu intenție

ro

08 Jun, 2021 04:58 2772 Marime text
  • În această noapte, la numai un minut diferență, pompierii de la ISU Dobrogea Constanța au fost solicitați la două intervenții, care la prima vedere par a fi minore.
 

Unul, la ora 02.04, în Tomis Nord. Acolo o pubelă de gunoi, situată la intersecția Aleea Mărgăritarelor cu bulevardul Lăpușneanu, a luat foc.
 
Un al doilea, la orele 02.05, în Mamaia. Acolo a fost vorba despre incendiu vegetație uscată, lângă Hotelul Delta.
 
În ambele situații a fost vorba despre neglijență sau despre rea intenție. Și în ambele cazuri au fost puse în pericol bunuri dar a fost afectat și mediul.


Pentru că nu trebuie uitat că acolo, de exemplu, în Tomis Nord, în apropierea pubelei incendiate sunt mașini, sunt blocuri.

La fel și la Mamaia: sunt mașini, sunt oameni care locuiesc în zonă, sunt turiști, chiar așa puțini câți este posibil să fie în zonă.
 
Și pe lângă toate astea au fost puse în mișcare oameni și tehnică de specialitate, dar și mașini și echipaje de poliție și pentru prim ajutor medical.

UPDATE ora 06.45.

După redactarea acestui material a mai fost înregistrat, la ora 06.15, un incendiu la o altă pubelă de gunoi pe strada Hortensiei, tot din Tomis Nord. 
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii