Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Angajații Polaris au început verificarea conținutului pubelelor în zona de case. Ce nereguli au fost constatate (GALERIE FOTO)

ro

12 Sep, 2023 15:46 959 Marime text


În noaptea de 11 septembrie, Polaris a demarat prima acțiune de verificare prin sondaj a conținutului pubelelor galbene și negre ce aparțin populației care locuiește la case.

Potrivit unui comunicat al Polaris M Holding în acest sens, s-au constituit echipe ce au însoțit pe traseu angajații care colectează deșeurile din cartierele de case.

„Dacă s-a constat că pubela conține deșeuri amestecate, controlorii au lipit pe pubelă o etichetă de neconformitate și un pliant care să informeze populația cum să colecteze separat, iar, în final, pubela nu a fost ridicată. Până la următoarea colectare, cetățenii, a căror pubelă nu a fost ridicată, au obligația de a resorta deșeurile. Ulterior au fost sesizate, pentru a lua măsuri, Poliția Locală, Garda de Mediu și Direcția de Sănătate Publică“ - au mai porecizat reprezentanții Polaris M Holding.


Atenție! Colectează corect ambalajele: 

[♻️] Ambalajele de plastic și cele metalice murdare (Pet-uri, recipiente de la produse cosmetice, alimentare, doze de aluminiu etc) se golesc de conținut, se clătesc, se strivesc și apoi se depozitează în pubela galbenă;
[♻️] Hârtia și cartoanele curate (necontaminate cu ulei sau alte substanțe) se pliaza înainte de depozitare.

Citește și: 

Polaris M HoldingInformații suplimentare privind colectarea separată a deșeurilor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii