Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul, la Parchetul Militar Un militar a murit la Centrul de Comunicații și Informatică al Forțelor Navale din Mamaia-Sat

ro

05 Mar, 2021 11:06 6169 Marime text


Colonel Corneliu Pavel, șef Biroului informare și relații publice din Statul Major al Forțelor Navale, a declarat faptul că tragicul eveniment a avut loc pe data de 26 februarie 2021. 

Militarul, în vârstă de 47 de ani, a decedat în urma unui infarct în timp ce se afla în unitate, în timpul serviciului, la Centrul 110 Comunicații și Informatică al Forțelor Navale din Mamaia-Sat. 

Lână militar era un coleg. Acesta l-a anunțat la anunțat pe sanitarul unității, care a venit imediat. I-a acordat primul ajutor. A fost anunțat prin Serviciul 112 salvarea, care a ajuns în unitate repede. Personalul de pe ambulanță i-a acordat îngrijirile medicale. Cu toate acestea, din nefericire, militarul a decedat. 

Militarul s-a vaccinat cu trei zile înainte de tragicul eveniment. 

Situația este cercetată de procurorii militari. 

În cauză, comandantul unității a numit o comisie pentru a verifica împrejurările care au dus la producerea nefericitului eveniment. 

„Ne exprimăm regretul pentru pierderea unui camarad și transmitem familiei condoleanțe!“, a mai adăugat colonel Corneliu Pavel
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Crestin 20 Mar, 2021 17:36 Distrugeti distrugeeeeeeti ORICE ORICE FEL DE " vaccin " !!!!!!!!!!!!!!! si armata trebuie sa fie impotriva ORICARUI FEL DE " vaccin " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ROEXIT+ OTANEXIT ! Stop666 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sper sa apara comentariu meu !