Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:11 27 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viorel Donici, noul prim procuror militar adjunct al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj

ro

28 May, 2023 16:43 1061 Marime text
 
 
 
  • Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea delegării în funcția de prim procuror militar al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj a lui Emil Teodor Oancea, prim procuror militar adjunct la această unitate de parchet.
 
 
 
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea delegării în funcția de prim procuror militar al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj a lui Emil Teodor Oancea, prim procuror militar adjunct la această unitate de parchet.
 
De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea delegării în funcția de prim procuror militar adjunct al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj a lui Viorel Donici, procuror la această unitate de parchet.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii