Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în Poliţia Constanţa. Un CV impresionant. Cel plecat dintre noi a lucrat la Crimă Organizată şi la Serviciul Investigaţii

ro

10 Sep, 2018 09:58 12934 Marime text
În această dimineaţă, colonelul în rezervă, Ion Cucur, primul comandant al IPJ Constanţa de după 1989 a postat, pa pagina sa de Facebook, următorul anunţ:

 

“Cu adâncă tristețe, informez prietenii și colegii că ieri noapte s-a stins din viață colegul și prietenul nostru, cel care a fost colonel (r) Gherghiţescu Doru. Întrucât nu are pe nimeni (soție, copii, frați, părinți, rude cunoscute), rog colegii și prietenii să ne mobilizăm și să-l conducem cu demnitatea ce i se cuvine pe ultimul drum. Azi, sperăm să fie depus la casa mortuară a Cimitirului Municipal (Energia) iar mâine va avea loc înmormântarea”.

 
Despre Doru Gherghiţescu

 
Avea 63 de ani, şi era născut în Constanţa. Tatăl său era colonel în Armată.

A terminat Liceul Mircea cel Bătrân din Constanţa şi Şcoala de Ofiţeri a Ministerului Afacerilor Interne în anul 1979.

A fost repartizat la Serviciul Judiciar de la Constanţa, iar în anul 1980 a fost numit comandantul Miliţiei Staţiunii pentru Tineret Costineşti.

De aici a fost mutat la Miliţia Huşi la Serviciul Circulaţie.

După Revoluţie a venit la Serviciul Judiciar al IPJ Constanţa, ulterior fiind repartizat la Secţia Droguri din cadrul Serviciului de Crimă Organizată in IPJ Constanţa.

Anul 1999 avea să îl găsească la Serviciul Investigaţii de unde a şi ieşit la pensie.
           
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii