Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tineri de 19 ani, arestați la Constanța pentru tâlhărie după ce ar fi atacat o persoană în scara unui bloc de pe bulevardul Tomis

ro

30 Nov, 2023 16:13 2390 Marime text
Foto: IPJ ConstanțaLa data de 29 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați, de 19 ani.
 
Potrivit IPJ Constanța, cei doi sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, respectiv complicitate la tâlhărie calificată.
 

„Astfel, în urma probelor administrate în dosar, a rezultat că, la data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, cei doi ar fi deposedat prin violență persoana vătămată de un telefon mobil, în scara unui bloc de pe bulevardul Tomis.
 
Prejudiciul este de aproximativ 7.000 de lei.
 
Acționând cu operativitate, după aproximativ jumătate de oră de la comiterea faptei polițiștii au reușit idendificarea celor doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii și i-au depistat pe strada Mihai Viteazu, în timp ce se deplasau cu un autoturism în regim taxi“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Telefonul mobil a fost recuperat și predat persoanei vătămate.
 
Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
La data de 29 noiembrie a.c., au fost prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

Citește și: 

IPJ ConstanțaPercheziții într-un dosar penal de tâlhărie, la Năvodari. Minori, între 10 și 13 ani, implicați
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii