Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi pacienţi și o asistentă medicală, răniți după ce ambulanța a fost implicată într-un accident rutier

ro

04 Oct, 2019 21:29 1392 Marime text
Doi pacienţi şi o asistentă medicală care se aflau într-o ambulanţă, în drum spre spital şi un şofer, au fost răniţi într-un accident rutier, care a avut loc pe DN1, la intersecţia cu DJ Şelimbăr - Cisnădie, în apropierea municipiului Sibiu, potrivit Agerpres.

"Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism a pătruns în drum fără să acorde prioritate ambulanţei care circula regulamentar spre DN 1, a intrat în coliziune cu aceasta şi a proiectat-o într-un alt autoturism condus regulamentar din sens opus. La spital sunt transportaţi cei doi pacienţi care se aflau în ambulanţă, asistenta medicală a echipajului şi şoferul autoturismului condus regulamentar. Traficul este îngreunat", a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr.

La locul accidentului s-au deplasat trei ambulanţe.

Asistenta medicală care a fost accidentată, în timp ce era în ambulanţă, lângă cei doi pacienţi a suferit "un traumatism cranio-facial, având pierdere de conştienţă", potrivit celor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sibiu. Unul din cei doi pacienţi care erau în ambulanţă a suferit un traumatism cranio cerebral, iar celălalt a fost rănit uşor în urma evenimentului rutier.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii