Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi indivizi din Galați au furat cabalinele unui bărbat. Un minor, implicat în infracțiune

ro

07 Aug, 2023 12:57 793 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Conform IPJ Galați, un bărbat de 35 de ani din Piscu, județul Galați, transporta două cabaline fără a deține documente.
  • Ulterior, forțele de ordine au descoperit că acele cabaline au fost furate din locuința unui bărbat de 34 de ani din comuna Slobozia Conachi, județul Galați.
  • Cazul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, mai precizează sursa.
 
În noaptea de 4 spre 5 august 2023, în jurul 03:30, un echipaj al Secției 3 Poliție Rurală Liești, în timpul patrulării, în comuna Tudor Vladimirescu, pe strada Mânăstirii, a oprit pentru control o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 35 de ani, din Piscu, județul Galați, care era însoțit de un tânăr, de 15 ani, din aceeași localitate.
 
Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliția Galați, polițiștii au verificat compartimentul destinat transportului de marfă al autoutilitarei și au descoperit două cabaline, fără a deține documente în acest sens.
        
În dimineața zilei de 5 august 2023, Secția 2 Poliție Rurală Smârdan a fost sesizată de un bărbat, de 34 de ani, din comuna Slobozia Conachi, județul Galați, cu privire la faptul că persoane necunoscute, în timpul nopții, i-ar fi sustras două cabaline.
 
În urma cercetărilor efectuate, cele două cabaline au fost descoperite și predate persoanei vătămate.
 
După audieri, bărbatul de 35 ani, bănuit de comiterea faptei, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
 
În cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea luării unei măsuri preventive.

Citește și:

O minoră din Galați, împușcată în cap de fratele ei! Tânara a refuzat spitalizarea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii