Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O minoră din Galați, împușcată în cap de fratele ei! Tânara a refuzat spitalizarea

ro

03 Aug, 2023 11:14 803 Marime text
Mașină de poliție. Foto cu rol ilustrativ.
  • O minoră de 16 ani din comuna Cavadinești, județul Galați, a fost împușcată în cap cu un pistol Airsoft de fratele ei, un bărbat în vârstă de 27 de ani.
 
Conform Inspectoratului de Poliție Județean Galați, la data de 31 iulie 2023, polițiștii Postului de Poliție Bălășești au fost sesizați, prin intermediul Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de un băiat, din comuna Cavadinești, județul Galați, cu privire la faptul că, în jurul orei 23:00, concubina sa ar fi fost agresată de către fratele ei, care a tras cu un pistol, tip airsoft, în zona capului acesteia, în partea stângă a feței.
 
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului iar, în urma cercetărilor efectuate a reieșit că fata, în vârstă de 16 ani, ar fi fost agresată de fratele ei, de 27 de ani, care ar fi tras cu un pistol tip airsoft, după ce, în prealabil, împreună cu alte trei persoane, ar fi pătruns, fără drept, în curtea domiciliului ei.
 
Tânăra a refuzat să fie consultată de un echipaj medical de specialitate, iar polițiștii, în urma evaluării riscului, au emis un ordin de protecție provizoriu.
 
În dimineața de 2 august 2023, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în colaborare cu echipajele Poliției Orașului Berești și Postului de Poliție Rediu, au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în comunele Rediu și Berești-Meria, în urma cărora au descoperit și ridicat un pistol neletal, tip airsoft, ce a fost folosit la comiterea faptei.
 
De asemenea, cei patru bărbați au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierii sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și violență în familie.
 
Față de fratele victimei a fost luată măsura reținerii, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 3 august 2023, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
 
Celelalte trei persoane sunt cercetate în stare de libertate, a mai precizat sursa citată.

Citește și:

O femeie din Galați, bătută de soț! Ulterior, bărbatul băut a făcut accident cu mașina
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii