Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz soluționat de polițiștii IPJ Galați, mediatizat într-un ziar din Anglia

ro

04 Nov, 2021 16:37 1335 Marime text

Un articol dintr-o publicație britanică relatează povestea unui cetățean din Marea Britanie care și-a recuperat motocicleta sustrasă în anul 2020, cu ajutorul polițiștilor din Matca.
 
Se pare că proprietarul motocicletei a găsit pe un site de vânzări un anunț în care se oferea spre vânzare o motoclitetă identică cu a sa. Anunțul ar fi fost postat de o persoană din municipiul Tecuci.
 
Polițiștii Postului de Poliție Matca au stabilit că motocicleta se află la locuința unui bărbat, de 28 de ani, din localitate, acesta declarând că ar fi achiziționat-o, în cursul anului 2020, din târgul auto, de pe raza municipiului Focșani, de la o persoană necunoscută, căreia i-ar fi plătit suma de 2000 de euro și cu care nu ar fi încheiat niciun act de vânzare - cumpărare.
 
Într-un final, motocicleta s-a dovedit a fi cea sustrasă în anul 2020.
 
Comunicatul IPJ Galați:
 

„Într-un articol apărut într-o publicație din Marea Britanie, din data de 3 noiembrie a.c., este relatată povestea unui britanic care a reușit, cu ajutorul polițiștilor din comuna Matca, să-și recupereze motocicleta sustrasă, în anul 2020, din garajul locuinței sale, din Marea Britanie.
 
În data de 18 octombrie a.c., acesta s-a prezentat la sediul Postului de Poliție Matca, povestindu-le polițiștilor despre incidentul petrecut în anul 2020 și prezentându-le reclamația depusă la autoritățile britanice.
Totodată, acesta a relatat că, în data de 9 noiembrie, a găsit, pe un site de vânzări un anunț în care o persoană vindea o motocicletă identică cu cea sustrasă, anunțul provenind din zona municipiului Tecuci.
 
În urma activităților investigative, polițiștii Postului de Poliție Matca au stabilit că motocicleta se află la locuința unui bărbat, de 28 de ani, din localitate, acesta declarând că ar fi achiziționat-o, în cursul anului 2020, din târgul auto, de pe raza municipiului Focșani, de la o persoană necunoscută, căreia i-ar fi plătit suma de 2000 de euro și cu care nu ar fi încheiat niciun act de vânzare – cumpărare.


 
Polițiștii au ridicat motocicleta, care s-a dovedit a fi cea sustrasă din Anglia, și au înapoiat-o proprietarului, urmând ca cercetările să stabilească modul în care vehiculul a ajuns în posesia mătcașului.“

Sursă foto: IPJ Galați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii