Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi angajaţi ai Registrului Auto Român au fost trimişi în judecată

ro

07 Jun, 2016 00:00 2562 Marime text


Florin Stavarache şi Alexandru Simion, angajaţi ai Registrului Auto Român (RAR) Tulcea, au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea. Alături de cei doi, în faţa instanţei a mai ajuns şi Florin Sârbu. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Tulcea. Oricare va fi decizia acestei instanţe, ea va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
La jumătatea lunii trecute, organele de anchetă au anunţat că Florin Stavarache era acuzat de trei infracţiuni de luare de mită, constând în faptul că, la datele de 19 şi 24 august 2015, ar fi primit de la diferite persoane sume de bani cuprinse între 40 şi 200 de lei pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu referitoare la verificarea tehnică a unor autoturisme.
 
Asta în timp ce Alexandru Simion a fost acuzat de două infracţiuni de instigare la dare de mită, două infracţiuni de instigare la luare de mită, o infracţiune de trafic de influenţă şi o infracţiune de luare de mită constând în faptul că, în perioada august - septembrie 2015, ar fi determinat două persoane să ofere mită colegului său, Florin Stavarache. Acesta ar fi fost determinat să primească mita pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu referitoare la verificarea tehnică a unor autoturisme, a acceptat promisiunea unor foloase necuvenite şi ar fi primit două sticle de coniac de la o persoană pentru a-şi exercita influenţa pe lângă inginerii din cadrul RAR - reprezentanţa Tulcea şi ar fi luat suma de 200 de lei de la o persoană în legătură cu îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.
 
Florin Sârbu a fost bănuit de comiterea a 12 infracţiuni de trafic de influenţă constând în faptul că, în anul 2012 şi în perioada iunie - octombrie 2015, ar fi pretins şi primit sume de bani cuprinse între 150 şi 200 de lei de la mai multe persoane, pentru a-şi exercita influenţa pe lângă inginerii din cadrul RAR - reprezentanţa Tulcea, în vederea efectuării operaţiunilor de verificare tehnică a unor autoturisme.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii