Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire macabră în Gorj Bărbat de 38 de ani, găsit mort într-un canal

ro

04 Jan, 2024 19:46 880 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Un bărbat de 38 de ani din comuna Bâlteni, județul Gorj, a fost găsit mort, joi, într-un canal. Polițiștii fac cercetări într-un dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.
     
Un bărbat de 38 de ani din comuna Bâlteni, județul Gorj, a fost găsit mort, joi, într-un canal. Polițiștii fac cercetări într-un dosar penal deschis pentru ucidere din culpă, conform Știri pe Surse.

Polițiștii din Rovinari au fost sesizați, joi, prin apel la 112, de un cetățean din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că un bărbat este căzut într-un canal și nu prezintă semne vitale.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care a declarat decesul bărbatului.

„În urma verificărilor efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, în noaptea trecută, bărbatul, în vârstă de 38 de ani, din comuna Bâlteni, sat Peșteana Jiu, ar fi căzut într-un cămin ce permite accesul la o conductă de gaze”, transmite IPJ Gorj.


Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Braşov: Percheziţii într-un dosar de camătă şi şantaj. Mai multe persoane, conduse la sediul IPJ pentru audieri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii