Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Iuliei Savu, șef serviciu la Institutul Național de Statistică, Direcția Județeană de Statistică Constanța (DOCUMENTE)

ro

13 Dec, 2023 17:14 807 Marime text



Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Iuliei Savu, șef serviciu la Institutul National de Statistică, Direcția Județeană de Statistică Constanta, documente preluate de pe site-ul oficial al Direcției Județene de Statistică Constanța.


În ultima declarație de avere, depusă pe 09.06.2023 a menționat că că deține un apartament dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, în suprafață de 80 m2, situat în Constanța.

Conform datelor înscrise în document, aceasta are și două autoturisme: un Opel Astra și un Ford Kuga, ambele dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare.

La capitolul active financiare a înscris în declarația de avere și un depozit bancar la Banca Transilvania, cu un sold de 20.500 euro și un al depozit bancar la aceiasși bancă, în valoare de 14.500 euro.

Aceasta are și un credit la BRD Groupe Societe Generale, contractat în 2013 și scadent în 2041, în valoare de 30.000 euro.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 63.596 lei, raport de serviciu de la Institutul Național de Statistică Direcția Județeană de Statistică Constanța și suma de 175.226 lei, contract de muncă al soțului de la Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian Romatsa RA. În ceea ce privește venituri din pensii a declarat suma de 97.360 lei, pensie a soțului.

În declarația de interese a menționat calitatea de membru în cadrul Sindicatului Liber al Direcției Generale Județene de Statistică Constanța.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale regulamentului gdpr, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Iuliei Savu.



Citește și:

 

Declarații de avere ConstanțaRaluca-Mihaela Anca, șef serviciu la Direcția Județeană de Statistică, averea și interesele (DOCUMENTE)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii