Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie definitivă în dosarul lui Sorin Chirică, patronul a două cluburi din Tulcea, cercetat pentru trafic de droguri

ro

06 Feb, 2016 00:00 11380 Marime text
Curtea de Apel Constanţa a luat, ieri, o decizie definitivă în dosarul în care patru tineri din Tulcea sunt acuzaţi de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc, deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, şi deţinere de droguri de mare risc, fără drept.
 

La data de 2.02.2016, procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Tulcea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor: Sorin Cristian Chirică, administrator în fapt a două cluburi de pe raza municipiului Tulcea, Florin-Marian AnghelArtem Florin şi Radu-Ciprian Marinescu, angajaţi ai cluburilor.
 
„În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2015 - ianuarie 2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpaţii s-au aprovizionat cu droguri de risc şi de mare risc, respectiv canabis şi comprimate ecstasy, pe care, ulterior, le-au comercializat mai multor consumatori de pe raza municipiului Bucureşti şi a județului Prahova. La data de 1.02.2016, inculpatul Dragomir Marian a fost surprins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze canabis“, conform procurorilor DIICOT.
 
Cu ocazia percheziţiilor efectuate, magistraţii ar fi găsit şi ridicat diverse cantități de canabis, cântare, grindere, telefoane mobile și pungi autosigilante folosite pentru distribuirea drogurilor.
 
Pe data de 3 februarie, Tribunalul Tulcea a respins propunerea de arestare preventivă formulată de DIICOT şi dispus faţă de Chirică, Marinescu şi Anghel măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile începând cu data şi ora expirării reţinerii, respectiv 3 februarie şi până la 3 martie, inclusiv. Mai mult decât atât, instanţa a decis ca Artem să fie pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile începând cu data şi ora expirării reţinerii, respectiv 3 februarie.
 
Ieri, judecătorii Curţii de Apel Constanţa au menţinut, în parte, decizia Tribunalului Tulcea, în sensul că au admis cererea lui Marinescu, revocându-i măsura arestului la domiciliu. Hotărârea este definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii