Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La mulţi ani România! Google omagiază, cu un Doodle nou, Centenarul Unirii. Programul manifestărilor de la Constanţa

ro

01 Dec, 2018 02:27 3056 Marime text
În această noapte Google Romania a postat, la pagina de start, un nou Doodle, dedicat Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.
 
Pe imagine are scris Google, cu litere albe, pe fond albastru, în medalion se află tricolorul, iar deasupra este scris, tot cu litere albe pe fond albastru, 100.

Programul manifestărilor de la Constanţa dedicate Centenarului
 
Primăria Municipiului Constanța, împreună cu Instituția Prefectului Județul Constanța și Comandamentul Flotei, invită constănțenii să participe la manifestările prilejuite de sărbătorirea Centenarului Marii Uniri.
 
Evenimentele dedicate Zilei Naționale a României vor începe la ora 09:00 cu depuneri de coroane la Monumentului Eroilor din Primul Război Mondial din Cimitirul Central.
  
Urmează apoi, începând cu ora 11:00, o paradă a forțelor armate. Defilarea cu tehnică specializată și plutoane de militari va avea loc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața Monumentului Eroilor Independenței din parcul Casei de Cultură a Sindicatelor.
 
De la ora 12:00, participanții vor avea ocazia să admire o expoziție de tehnică militară și armament. De asemenea, la aceeași oră, va avea loc prezentarea noilor autobuze ale municipiului Constanța.
 
Primăria Municipiului Constanța va oferi celor prezenți la eveniment 5000 de stegulețe tricolore.
 
Tot astăzi Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Public de Asistență Socială, îi așteaptă pe constănțeni la o porție de iahnie cu cârnați și la un spectacol susținut de artiști îndrăgiți, între orele 11:00 – 16:00, în corturile special amenajate în cinci zone din oraș:
 
Parcul Tomis II;
Piațeta Badea Cârțan – Clubul Pensionarilor;
Zona CET –Clubul Pensionarilor;
Parcul de la Gară;
Piațeta Far;

La mulţi ani România!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii