Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Ghindărești-județul Constanța. Detalii incredibile

ro

21 Dec, 2020 17:11 4053 Marime text
  • Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele informaţii de interes public:
 
La data de 21 decembrie 2020, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au formulat propunerea privind luarea măsurii arestului preventiv, faţă de inculpatul:

T.I., în vârstă de 67 de ani, din comuna Ghindărești, aflat în stare de reținere, pentru comiterea infracţiunii de omor, faptă prev. și ped. de art.188 alin.1 Cpen., cu aplic. art.199 alin.1 C.pen.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, că în cursul lunii septembrie 2020, în timp ce se afla la locuința din localitatea Ghindărești, inculpatul  T. I. a agresat-o pe concubina sa, victima E. A., prin lovire cu și de corpuri dure, respectiv prin înjunghierea repetată cu un obiect tăietor înțepător (posibil cuțit), pe corpul victimei fiind identificate cu ocazia necropsiei următoarele leziuni de violență: ,,echimoză retroauriculară dreaptă, fracturi costale drepte, fractură olecran drept, plagă înjunghiată lateral de fosa iliacă dreaptă, două plăgi tăiate în lungime de cca 3 cm dispuse una deasupra celeilalte, în partea temporal-dreaptă, plagă tăiată în lungime de cca 6 cm, dispusă orizontal occipital-dreaptă,,.

După agresiune, inculpatul a transportat-o și a aruncat-o pe concubina sa în fluviul Dunărea, aflat la o distanță de cca 470 metri de locuință, decesul victimei survenind din cauza asfixiei mecanice prin înec, fiind ulterior identificată plutind pe Dunăre în zona km fluvial 253.


Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii