Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă anunţată în comuna Bărăganu? Și-a măcelărit soţia cu cuţitul, apoi a încercat să se spânzure! (galerie foto)

ro

25 May, 2015 00:00 2820 Marime text


Pentru o familie din comuna Bărăganu din judeţul Constanţa, ziua de sâmbătă a fost una nefastă. Erau doi oameni ca multe alte milioane, cu probleme, cu griji, căsătoriţi de zeci de ani. El avea 57 de ani, ea 47. E drept că el era cam gelos şi avea şi patima băuturii, dar asta nu fusese chiar o problemă până acum. C. Doiniţa se îmbolnăvise însă de ceva timp de cancer, dar, ca orice om aflat într-o astfel de situaţie, și ea spera că totul va fi bine, mai ales că o încurajau copiii ei, oameni la casa lor. Pentru că o astfel de boală este costisitoare, femeia se gândise să facă rost de bani şi se angajase cameristă la un hotel din Eforie Nord. Spera să se opereze și să scape de cancer. Nu a mai apucat.



Doiniţa s-a dus la muncă sâmbătă dimineaţă, însă s-a învoit pentru a se duce acasă să facă de mâncare pentru soţ şi copii. În bucătărie, soţul femeii a început să-şi exprime nemulţumirea cu privire la faptul că ea se duce la muncă, deşi este bolnavă. Cearta a degenerat, bărbatul s-a enervat crunt şi şi-a pierdut controlul. A luat un cuţit de bucătărie și s-a îndreptat spre femeie. Din primele cercetări, oamenii legii spun că prima lovitură a fost în claviculă. A urmat o avalanșă de lovituri. Nu se știe exact câte. În momentul crimei, în locuinţă se aflau și fiii cuplului. Ei au auzit strigătele de ajutor ale femeii, dar au ajuns prea târziu ca să-și salveze mama. Au reușit doar să-i smulgă arma din mână tatălui, au tras-o pe mama lor afară, dar... era prea târziu. Mama le-a murit în braţe.

Realizând ce a făcut, bărbatul s-a dus în curtea casei şi şi-a pus ştreangul de gât, în timp ce copiii încercau să vadă dacă mama lor mai are puls. S-a spânzurat de nucul din grădină. Una dintre nurori l-a văzut şi şi-a alertat soţul, care i-a tăiat frânghia, chiar cu arma crimei. Așa a scăpat cu viaţă. La faţa locului au ajuns oamenii legii și un echipaj al Ambulanţei. Medicii au spus că bărbatul era conștient, „echilibrat hemodinamic și respirator“, și a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. Bărbatul nu a fost, deocamdată, audiat de poliţiști, întrucât se află pe patul de spital. Este păzit permanent însă şi va fi supus unei expertize psihiatrice. Băieţii şi-au amintit că tatăl lor le spusese, în urmă cu câteva zile, că le va omorî mama, însă nu l-au luat în seamă, crezând că sunt vorbe spuse la băutură. Nu este prima dată când bărbatul a încercat să se sinucidă. Se pare că el a mai avut o tentativă de acest gen. Vecinii s-au strâns pe uliţă, înmărmuriţi și șocaţi de ceea ce se întâmplase în comuna lor. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Trupul neînsufleţit al Doiniţei a fost transportat la morgă, unde îi va fi făcută necropsia şi va fi stabilită cauza exactă a morţii. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa continuă acum ancheta împreună cu poliţiștii criminalişti de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa, pentru stabilirea exactă a modului de desfășurare a evenimentelor.
 
Sursa foto: Facebook
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii