Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:06 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Punct ochit, punct lovit! Container din China, tras pe dreapta în Vama Agigea

ro

17 Aug, 2015 00:00 946 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Constanţa Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.
 
În urma controlului, au fost identificate 321 de perechi de încălţăminte tip sport, din înlocuitor, pentru adulţi, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 112.000 de lei, dacă ar fi originale. Bunurile au fost indisponibilizate de lucrătorii vamali până la finalizarea cercetărilor şi luarea măsurilor ce se impun.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit administratorilor societăţii comerciale în cauză, doi cetăţeni români, în vârstă de 30, respectiv 31 de ani, cu domiciliul în Suceava, respectiv în Focşani, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate“. Cercetările sunt continuate de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii